Personal Trainer Teija Hakala
Toimin pääkaupunkiseudulla: Helsinki-Espoo-Vantaa ja lähiympäristö.

Olen energinen ikiliikkuja Espoosta. Juureni ovat erittäin syvällä Pohjanmaalla. Kotoisin olen Laihialta. Sanonta ”Pohjanmaalta voi lähteä, mutta pohjalaisuus ei lähde” pitää kyllä kohdallani täysin paikkansa. Koen olevani sisukas, rehti ja rehellinen pohojalaanen.

Minulla on kaksi reipasta ja elämänmyönteistä lasta. Poikani opiskelee Tallinnassa ja tytär käy parhaillaan lukiota.

Nuoruuteni meni lakeuksilla hiihdon, pesäpallon ja yleisurheilun parissa. Opinnot veivät ympäri Suomea. Kilpaileminen urheilussa vaihtui liikunnan harrastamiseen ja myöhemmin liikunnasta tuli minulle myös ammatti.

Minulla on sosiaalialan koulutus Vaasasta: valmistuin vuonna 1993 päivähoitajaksi. Tämän jälkeen pääsin opiskelemaan Rovaniemen urheiluopistoon. Suoritin liikunnanohjauksen perustutkinnon vuonna 1995. Rovaniemeltä matkasin Suomen urheiluopistoon Vierumäelle, josta valmistuin liikunnanohjaajaksi vuonna 1997. Lohjalla Kisakallion urheiluopistosta valmistuin personal traineriksi ja kuntosalivalmentajaksi vuonna 1999.

Vuodesta 1997 lähtien olen tehnyt liikunnan ohjauksia. Oman yritykseni perustin elokuussa vuonna 2000. Olen ohjannut kymmeniä tuhansia suomalaisia ryhmäliikunnan puolella ja satoja asiakkaita personal trainerina.


Tässä ammatissa ei koskaan tule valmiiksi. Sen takia käyn vuosittain koulutuksissa.PT Teija Hakala

Olen kirjoittanut lukuisia artikkeleita liikuntaan liittyen mm. Kauneus&Terveys-, Fit- ja Sport -lehteen. Anna-lehden liikuntasivuista vastasin vuosia ja samoin Pirkka-lehden kotijumpat olivat käsialaani useiden vuosien ajan.

Olen päässyt myös aikoinaan suunnittelemaan erään kuntosalikeskuksen liikuntatiloja sekä yksityistä kuntosalia Espoon Koukkuniemenrannassa sijaitsevaan ylelliseen taloyhtiöön.


On vain ja ainoastaan etuoikeus ja rikkaus päästä työskentelemään erilaisten asiakkaiden parissa mitä moninaisemmissa projekteissa.

Kuten tästä käy ilmi, minulla on ollut ilo ja kunnia päästä toteuttamaan monenlaista liikuntaan liittyvää. Tällä hetkellä ohjaan useissa pääkaupunkiseudun firmoissa yritysliikuntaa. Lisäksi toimin personal trainerina eri ikäisille, erilaisilla taustoilla ja tavoitteita omaaville asiakkailleni.

Viime vuosina asiakkaikseni ovat hakeutuneet vähän varttuneemmat ihmiset. Heidän kanssaan on saatu hienoja tuloksia. Ikäihmisten realistiset terveyteen liittyvät tavoitteet ovat lähellä sydäntäni. Arjessa selviäminen on ensiarvoisen tärkeää monessakin mielessä.

Kysy lisätietoja!